Sběr požadavků na školení

U vybraných požadavků na školení lze povolit tzv. sběr požadavků. Znamená to, že vedoucí svým podřízeným, případně zaměstnanci sami sobě, se mohou k tomuto požadavku nominovat a vyjádřit tak zájem o účast na případném školení.

Tento sběr může u některých požadavků probíhat během celé sezóny, u jiných může být omezen na určité období sezóny, např. před zahájením sezóny nebo na jejím začátku.

Pro podporu sběru požadavků jsou dostupné tyto funkce:
  • u sezóny lze nastavit, zda se bude používat i omezené období pro sběr požadavků, pokud ano, je nutné stanovit období od-do.
  • u požadavku na školení lze nastavit, zda je bez sběru požadavků nebo jen v omezeném období pro sběr sezóny nebo zda probíhá sběr během celé sezóny.
  • Vedoucí má pro sběr požadavků přístupnou stránku v menu Vzdělávání / Poptávka / Tým, kde může přidat nebo odebrat zaměstnanci jakékoli školení, které spadá do sběru požadavků. Podřízené k požadavkům přidává tlačítkem Zaměstnanci k proškolení.
  • Zaměstnanec má pro sběr požadavků dostupnou stránku v menu Vzdělávání / Poptávka / Osobní, kde si může přidat nebo odebrat jakékoli školení, které spadá do sběru požadavků.
Potřebná oprávnění
Aby měl vedoucí stránku pro sběr požadavku na školení dostupnou, musí mít nastaveno právo Vzdělávání / Poptávka / Tým. Zaměstnanci je nutné přidat právo Vzdělávání / Poptávka / Osobní. Jak nastavit práva v sadě se dozvíte v článku Přístupová práva


Jak hodnotíte článek?