Sběr požadavků na školení

U vybraných požadavků na školení lze povolit tzv. sběr požadavků. Znamená to, že vedoucí svým podřízeným, případně zaměstnanci sami sobě, se mohou k tomuto požadavku nominovat a vyjádřit tak zájem o účast na případném školení.

Tento sběr může u některých požadavků probíhat během celé sezóny, u jiných může být omezen na určité období sezóny, např. před zahájením sezóny nebo na jejím začátku.

Pro podporu sběru požadavků jsou dostupné tyto funkce:
  • u sezóny lze nastavit, zda se bude používat i omezené období pro sběr požadavků, pokud ano, je nutné stanovit období od-do.
  • u požadavku na školení lze nastavit, zda je bez sběru požadavků nebo jen v omezeném období pro sběr sezóny nebo zda probíhá sběr během celé sezóny.
  • Vedoucí má pro sběr požadavků přístupnou stránku v menu Vzdělávání / Sběr požadavků, kde může přidat nebo odebrat zaměstnanci jakékoli školení, které spadá do sběru požadavků. Podřízené k požadavkům přidává tlačítkem Zaměstnanci k proškolení.
  • Zaměstnanec má pro sběr požadavků dostupnou stránku v menu Vzdělávání / Sběr osobních požadavků, kde si může přidat nebo odebrat jakékoli školení, které spadá do sběru požadavků.
Potřebná oprávnění
Aby měl vedoucí stránku pro sběr požadavku na školení dostupnou, musí mít nastaveno právo Vzdělávání / Sběr požadavků. Zaměstnanci je nutné přidat právo Vzdělávání / Sběr osobních požadavků. Jak nastavit práva v sadě se dozvíte v článku Přístupová práva


Jak hodnotíte článek?