Prezenční školení - změna termínu

V případě změny termínu či místa konání akce má možnost koordinátor informovat účastníky školení. Na tuto skutečnost lze upozorňovat automaticky. Nastavení provedete volbou v menu Nastavení / Číselníky a nastavení / Vzdělávání - nastavení / oddíl Notifikace.

Po změně termínu dojde k automatickému odesílání upozornění (změnu události v kalendáři) přihlášeným účastníkům vzdělávací akce. Upozornění se odesílá po uložení změn a reaguje na změnu místa konání, data, času vzdělávací akce.

V případě zatržení volby Automaticky upozorňovat účastníky vzdělávací akce, pokud dojde ke změně parametrů termínu, budou účastníci informování o změně úpravou jakéhokoliv parametru na vzdělávací akci.

Uzavření rezervací a změny po uzávěrce

Systém hlídá termín ukončení rezervací a akci překlopí do stavu „Registrace ukončena“. Po tomto termínu se již zaměstnanci nemohou přihlašovat ani odhlašovat. Koordinátor může v případě potřeby termín ukončení registrace posunout nebo může seznam účastníků upravit. Účastníci obdrží e-mailovou zprávu o potvrzení termínů spolu s pozvánkou do Outlooku.


Jak hodnotíte článek?