Nastavení dlaždic na hlavní stránce

Změníl(a) - Vladimír Koutný

Plocha hlavní stránky slouží pro rozmístění dlaždic pro rychlé spouštění často používaných funkcí. Každý zaměstnanec, kterému je povolen přístup na portál, má ve své kartě nastaveno určité rozložení dlaždic, které se vybírá z nabídky centrálně spravovaných rozložení dlaždic. Pokud zaměstnanci přidělíte oprávnění pro individuální nastavení dlaždic, může si centrálně přidělené rozvržení přizpůsobit dle svých potřeb.

Potřebná oprávnění
Funkce pro individuální nastavení dlaždic na hlavní stránce je dostupná pouze zaměstnancům, kteří mají oprávnění: Osobní možnosti / Nastavení dlaždic hlavní stránky

Dlaždice jsou na ploše sdružovány do skupin, kde každá skupina může mít svůj nadpis, polohu (můžete ji přesouvat jako celek) a jednotnou barvu dlaždic (ve skupině si nelze obarvit každou dlaždici jinak).

Ve videu se seznámíme s možností nastavení dlaždic na hlavní stránce plusPortalu. Je velmi praktické mít na ploše dlaždice často používaných stránek, protože díky nim pak můžeme rychle vstoupit na konkrétní stránku a nemusíme ji hledat přes hlavní menu.


Jak hodnotíte článek?