Novinky

Změníl(a) - Vladimír Koutný

Personální oddělení může pro zaměstnance vystavovat různé informace a sdělení, které si pak mohou zaměstnanci přečíst. Typickým obsahem mohou být informace o tom, kdo nový za uplynulý měsíc nastoupil, případně kdo ukončil pracovní poměr, kdo změnil svou pracovní pozici nebo jaké jsou plánovány volnočasové firemní akce. To vše mohou zaměstnanci sledovat a být informovaní prostřednictvím stránky Novinky.

Tato stránka je dostupná z menu volbami Osobní informace / Novinky. Na úvodní obrazovce se vždy zobrazí právě aktuální novinka.

Zadání novinky
  1. Pro vložení novinky klikněte na tlačítko Správa v pravém horním rohu.
  2. Pomocí tlačítka Přidat vytvořte novou informaci.
  3. Do nadpisu vepište název novinky, do pole obsah aktuality popište, o čem novinka je. Určete datum, od kdy se novinky zveřejní. Novinku je možné doplnit také obrázkem či fotkou.
Potřebná oprávnění
Novinky může zadávat, editovat a odstraňovat odpovědná osoba, která musí mít přidělené právo Osobní informace / Novinky / Správa aktualit.

Protože se jedná o často používanou funkci, je vhodné si umístit rychlý přístup na tuto stránku v podobě dlaždice na hlavní stránku. Návod jak pracovat s dlaždicemi najdete zde.


Jak hodnotíte článek?