Stravování - nastavení

Změníl(a) - Lucie Mácová

Dříve, než modul zpřístupníte zaměstnancům, je třeba projít základní nastavení a nastavit fungování modulu dle Vašich preferencí v Menu / Stravování / Stravování - nastavení:

  • Způsob sestavení dotací je při využívání objednávání na webu povinně „Z objednávek“.
  • Prodleva mezi odběry ve webové aplikaci (v sekundách) určuje, kolik sekund jsou po sobě jdoucí strávníci nuceni vyčkat, než označí, jaké jídlo mají objednané. Toto opatření je určeno pro vydávající personál, aby měl dostatek času postřehnout, jaké jídlo má vydat.
  • Nárok na dotaci na stravu po odpracování (hodin) a Nárok na druhou dotaci na stravu po odpracování (hodin) určuje, po kolika odpracovaných hodinách má zaměstnanec nárok na dotaci na stravu (na jedno nebo další jídlo).
  • Odkaz na web stravování – odkaz pro přístup uživatele do aplikace Stravování, kde si může objednávat jídla, kontrolovat, co má objednáno, měnit a stornovat objednávky, případně jídla nabízet do burzy.
  • Dotaz při odběru více jídel - zatržení této možnosti znamená, že v případě odběru více než jen jednoho jídla za den se program zeptá, zda je to tak v pořádku, aby se nestalo, že se zaměstnanec překlikne a objedná si dvě jídla místo jednoho.
  • Informace o posledním obslouženém uživateli při výdeji jídla zůstává zobrazena až do příchodu dalšího uživatele – nastavení určuje, zda se mají informace o posledním výdeji na obrazovce zachovávat či mizet po uplynutí nastaveného intervalu.


Jak hodnotíte článek?